Wie ben ik?


Mijn naam is Beppie van Deutekom. Ik heb altijd veel met mensen gewerkt als gespecialiseerd gezinsverzorgster maar ook als cursusleidster. In deze rollen hebben mensen mij altijd veel toevertrouwd. Ik wilde ze graag helpen. Om ze echt van advies te kunnen voorzien, besloot ik om me meer te verdiepen in handanalyse.

Na talloze boeken en cursussen over handen lezen ben ik terecht gekomen bij de Academie van Antropodynamica. Dit is een Internationale school voor Diagnostische Handanalyse®, Handpalmtherapie® en zelfontwikkeling. Nadat ik reeds 10 jaar in de praktijk ervaring op had gedaan, heb ik onder leiding van Edo Sprong in 2009 mijn officiële diploma voor diagnostische handanalyse behaald. In 2010 volgde het diploma voor handpalm therapie.

Toen ik eenmaal begonnen was met handanalyse, werd ook mijn interesse voor astrologie gewekt. Deze twee onderwerpen zijn als zusjes. Ze delen enorm veel kennis. Wat met de een geleerd wordt, wordt met de ander bevestigd. Omdat handanalyse astrologie zo dicht raakt, heb ik uiteindelijk besloten ook hier mijn kennis in te vergroten. Daarom heb ik twee jaar lang een cursus westerse astrologie gedaan, gevolgd door de beginnerscursus vedische astrologie.

Ik haal enorm veel voldoening mensen met handanalyse verder te helpen op hun levensweg.